Referenties

Funda Beoordelingen

Wij zijn erg trots op de resultaten!

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden. Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer..

9,8

Deskundigheid

9,7

Lokale marktkennis

9,8

Prijs / kwaliteit

10

Service en begeleiding

Wat zeggen onze klanten?

Funda logo

Zeer deskundige makelaar. Is heel goed bereikbaar en staat altijd voor iedereen klaar. Ben erg tevreden over de begeleiding tijdens het verkoopproces. Duidelijke communicatie.

5/5

Ook deze keer verliep de verkoop van ons huis, dankzij de deskundige begeleiding van Arnoud Nieuwendijk van Kennemer Real Estate, zeer vlot en tot volle tevredenheid. Makkelijk bereikbaar (ook voor de kopers), duidelijke communicatie en kennis van zaken. Wij kunnen deze makelaar zeer zeker aanbevelen!

5/5
Funda logo
Funda logo

De communicatie verliep soepel, we werden goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd, dat heeft uiteindelijk tot een uitstekende verkoopprijs geleid, kortom een 10.

5/5

Professioneel en deskundig, zeer snelle verkoop met hoge verkoopprijs als gevolg. Uitstekende service, Kennemerland Real Estate neemt alle zorgen uit handen en ziet er op toe dat de overdracht bij de notaris soepel verloopt.

5/5
Funda logo
Funda logo

Het contact verliep professioneel. En toch heel vriendelijk deskundig en behulpzaam.. De flexibiliteit en deskundigheid hebber er voor gezorgd dat onze woning binnen 1,week voor een goede prijs is verkocht. Wij zouden Arnoud Nieuwendijk zeker aanraden als verkoop makelaar.

5/5

Prima contact, deskundig, proactief, niets was teveel gevraagd en erg vriendelijk! Kennemer Real Estate is een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen in de Haarlemmermeer!

5/5
Funda logo
Funda logo

Het goede contact tussen de nieuwe koper en de makelaar van Kennemer Real Estate, heeft geresulteerd in een boven verwachting hoge verkoopprijs van mijn woning. Ondanks de complexiteit van deze transactie heeft de deskundigheid van de makelaar er voor gezorgd dat de overdracht vlekkeloos is gegaan. Hartelijk dank voor de service.

5/5

Contact