Diensten

Scherpe prijzen

Verkoop

Kennemer Real Estate hanteert scherpe prijzen voor haar dienstverlening. Er wordt op efficiente wijze gebruik wordt gemaakt van automatisering en outsourcing. Voor Kennemer Real Estate staan de opdrachtgever en de onroerende zaak centraal en dat vertaalt zich in de werkwijze. Door een lagere kostenstructuur dan de meeste traditionele makelaars bent u bij Kennemer Real Estate in vrijwel alle gevallen voordeliger uit. Daarbij komt dat door de kleinschalige activiteit er een bovengemiddelde aandacht is voor de dienstverlening. Bij ons bent u geen klant, maar koning!

Servicegericht, flexibel en transparant! Dat is Kennemer Real Estate!

Taxatie

Eindelijk is het dan zover, u heeft het huis van uw dromen gevonden. Minstens zo belangrijk bij het kopen van een huis is het regelen van alle financiële zaken zoals het afsluiten van een hypotheek en diverse verzekeringen. Kennemer Real Estate werkt samen met een erkend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringskantoor, waarbij voor u op deskundige en objectieve wijze een advies op maat kan worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot hypotheken en verzekeringen? Bel ons dan of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen!  

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

Servicegericht, flexibel en transparant! Dat is Kennemer Real Estate!

Hypotheken en Verzekeringen

Eindelijk is het dan zover, u heeft het huis van uw dromen gevonden. Minstens zo belangrijk bij het kopen van een huis is het regelen van alle financiële zaken zoals het afsluiten van een hypotheek en diverse verzekeringen. Kennemer Real Estate werkt samen met meerdere specialisten op dit vlak, ook in Spanje, waarbij voor u op deskundige en objectieve wijze een advies op maat kan worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over uw financiële mogelijkheden ten aanzien van uw huidige of nieuwe woning? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij vertellen u er graag meer over.

Servicegericht, flexibel en transparant! Dat is Kennemer Real Estate!

Buitenland

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in het buitenland? Kennemer Real Estate kan u helpen bij het vinden van uw droomhuis onder de zon. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar interessante investeringsmogelijkheden. Voor meer informatie kunt u uiteraard met ons opnemen en indien gewenst maken wij een vrijblijvende afspraak bij u thuis om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Contact