Disclaimer

Kennemer Real Estate besteedt met uiterste zorg aandacht aan de informatie op haar website. Echter kan het voorkomen dat de informatie op de website incorrect, incompleet en/of verouderd is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie zoals vermeld op deze website. Tevens kan Kennemer Real Estate niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen, direct of indirect, van het gebruik van haar website. Daarnaast is Kennemer Real Estate niet verantwoordelijk voor verwijzingen naar websites, onderhouden door derden.

Het is niet toegestaan teksten, foto’s, bestanden en/of andere gegevens zoals vermeld op de website van Kennemer Real Estate over te nemen en in te zetten voor commerciële doeleinden of doeleinden anders dan waarvoor de website tot stand is gekomen.

Tot slot behoudt Kennemer Real Estate zich het recht voor te allen tijde de voorwaarden en regels met betrekking tot haar website aan te passen. Daarom raden wij de bezoeker aan deze disclaimer geregeld te raadplegen om eventuele wijzigingen tijdig te signaleren.